Welkom op de nieuwe website van Impuls Kinderopvang. Onze oude website heeft jaren goed gewerkt. Toch werd het tijd voor een nieuwe website. Om meerdere redenen.

Alleen kinderopvang
Deze site is speciaal voor ouders en kinderen. Op de vorige website stonden ook welzijnsdiensten. En dat is toch een heel andere wereld dan die van kinderopvang. Overigens blijft www.impuls.nl gewoon bestaan, maar dan zonder kinderopvang.

Aanstaande ouders
We hebben veel aandacht besteed aan overzichtelijkheid en duidelijkheid. Aanstaande ouders willen we bij de hand nemen om ze wegwijs te maken in onze diensten:
•    U vindt makkelijke een locatie dichtbij huis.
•    Er is een handige checklist om u te helpen een keuze te maken.

Bestaande klanten
Ook aan u hebben we gedacht. Naast alle algemene informatie is voor u waarschijnlijk de miniwebsite van de locatie van uw kind het meest interessant. Die sites willen we verder uitbreiden:
•    Bijvoorbeeld met een klantforum waarop u kunt reageren op stellingen.
•    En een afgeschermde omgeving waarin u foto’s van (uw) kinderen kunt bekijken en oploaden.

Dichtbij thuis
Met ons nieuwe themabeeld, prominent op de homepage, willen we de huiselijkheid, warmte en persoonlijke aandacht van onze pedagogische medewerkers benadrukken. Met tal van dagelijkse situaties en een knipoog naar een bekend schilderij van Vermeer.

De site laat u ook letterlijk zien hoe dicht wij bij uw huis zijn. U toetst uw adres in en ziet in één oogopslag welke locatie dichtbij huis is.

Ook willen we dichtbij zijn als u vragen heeft. Met de ‘bel mij terug’ knop hopen we nog klantvriendelijker te zijn. U laat uw telefoonnummer achter en de gewenste tijd waarop wij u mogen terugbellen.

Mee met de techniek
Websites verouderen snel. Er kan nu zoveel meer dan 5 jaar geleden. Deze nieuwe website maakt daar gebruik van. Zo kunt u deze website ook goed bekijken op uw smartphone of tablet.

Alles wat u leest en interessant is voor anderen kunt u direct delen via Twitter, Facebook, Hyves en nog veel andere manieren.

Tot slot
Suggesties of wensen horen we graag. U kunt ze mailen naar communicatie@impuls.nl.