In de week van 1 tot en met 7 oktober is er weer de Week van de Opvoeding. Organisaties in het hele land besteden dan positieve aandacht aan opvoeden. Naar elkaar luisteren is daarbij heel belangrijk. Het thema is dan ook: Luister ’s naar me! Ook op de locaties van Impuls is er deze week van alles te doen. Houdt voor het programma deze pagina en de informatie op de locaties in de gaten.

Meer informatie over de week van de opvoeding vindt u op www.weekvandeopvoeding.nl. Meer informatie over dag en tijdstip van de activiteiten hieronder vindt u op een poster op de locatie zelf.

Voorscholen
Op alle voorschoolgroepen is er een activiteit voor ouder en kind. Uiteraard met het thema: Luister ’s naar me. Ook organiseert de oudercontactmedewerker een koffieochtend om stellingen te bespreken die met het thema te maken hebben. Er hangt op iedere voorschoollocatie een poster met meer informatie en dag dag waarop deze activiteit plaatsvindt. Bekijk hier alle voorschoollocaties.

Kinderdagverblijven
Een aantal kinderdagverblijven organiseren aan het eind van de middag een High Tea of borrel. U kunt dan met de kinderen praten over opvoeden en naar elkaar luisteren. Bekijk hier alle kinderdagverblijven.

Buitenschoolse opvang
Ook op sommige locaties van onze buitenschoolse opvang is er een High Tea of borrel. U kunt dan met de kinderen praten over opvoeden en naar elkaar luisteren. Bekijk hier de locaties voor buitenschoolse opvang.

Mannencentrum Daadkr8
Op maandag 1 oktober kunt u bij Daadkr8 praten over: Het digitale kind. Waar vindt u mannencentrum Daadkr8?