Vanaf april verzorgt het bedrijf Lekker & Vers de warme maaltijden die we tussen de middag op de kinderdagverblijven serveren. Dat wordt dan niet meer gedaan door eigen keukenmedewerkers. De dagen waarop we een warme maaltijd aanbieden, veranderen we niet. Het blijft zoals u gewend bent.

Lekker & Vers zorgt ervoor dat er veel variatie is. Zij bereiden de koelverse maaltijden volgens de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum en zo veel mogelijk met producten van het seizoen.
De verse ingrediënten worden voornamelijk afgenomen bij lokale leveranciers. Zo zijn we altijd verzekerd van een lekkere en verse maaltijd. 

Proef het zelf
In maart organiseren we op elk kinderdagverblijf een proeverij. U heeft dan de gelegenheid om zelf te proeven van de Lekker & Vers maaltijden.

Voor meer informatie kunt u altijd even kijken op de website www.lekkerenvers.nl.