Doet u mee met de NLdoet klus bij kindercentrum Het Groeiparadijs? Van een plein met kale tegels willen we een uitdagende speelplek maken voor alle kinderen in de buurt. En dat zijn er heel veel. Doe mee als vrijwilliger of schenk ons (bouw)materiaal.

In een kinderrijke buurt in Bos & Lommer is er weinig plek om lekker te spelen. En dat is wel waar zo’n 150 kinderen iedere dag behoefte aan hebben. Ze wonen in de buurt of komen naar de voorschool, de basisschool of kindercentrum Het Groeiparadijs.

Weg met die saaie tegels
Het plein bij Het Groeiparadijs is kaal. Er liggen alleen maar tegels. Het enige leuke is een mooie, grote boom. Die plek kan veel leuker. Daarvoor hebben we wel vrijwilligers nodig die ons helpen, want we hebben grootse plannen:

  • Natuurspeelplaats
  • Drie moestuintjes
  • Buitentheater
  • Speelbuis
  • Voelpad
  • Insectenhotel
  • Picknick/knutselplek

Heel Nederland doet mee
We hebben deze klus aangemeld bij NLdoet. De nationale vrijwilligersactie van het Oranjefonds. Medewerkers van GAMMA Nieuwe Hemweg hebben zich al enthousiast aangemeld. En Sander de Heer van Radio 2 doet in het programma ‘De Heer ontwaakt’ van 11 tot en met 15 maart tussen 8.00 en 9.00 uur elke dag een oproep om materiaal te leveren of om mee te klussen.

>> beluister de oproep van Sander

Meld u aan
Heeft u er zin in gekregen om mee te klussen? Mooi, dan kunt u zich aanmelden op de site van NLdoet. Impuls Kinderopvang verzorgt de hele dag eten en drinken voor alle hardwerkende vrijwilligers.

>> aanmelden

Wanneer en waar?
Zaterdag 16 maart, 9.00 – 17.00 uur
Kindercentrum het Groeiparadijs
Krelis Louwenstraat 4
1055KA Amsterdam