Wij zijn aan het kijken of we op alle BSO’s warme maaltijden kunnen gaan aanbieden. Dat kan al als er 8 kinderen op een locatie zijn opgegeven en vanaf 1 maaltijd per week.

Op BSO Het Groeiplein doen we dit al sinds september vorig jaar en dat wordt door de ouders en de kinderen zeer gewaardeerd. Daarom vragen we u of u op uw locatie ook belangstelling heeft voor deze service.

Lekkere en verse maaltijden
De maaltijden worden geleverd door de firma Lekker en Vers. Voor ons geen onbekende. Zij verzorgen ook al de warme maaltijden voor onze kinderdagverblijven. Lekker en Vers zorgt voor veel variatie. De verse ingrediënten kopen ze voornamelijk in bij lokale leveranciers Daarmee bereiden ze maaltijden volgens de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum. Ze houden rekening met seizoensgroenten en natuurlijk met dieetwensen, allergieën en eventuele religieuze voedingsvoorschriften. Kijk voor meer informatie www.lekkerenvers.nl.

Kosten
Tussen 17.00 uur en 18.30 uur  maken we de avondmaaltijd klaar voor de opgegeven kinderen. De prijs per warme maaltijd is € 2,50 (4 – 9 jaar) of € 3,50 (vanaf 9 jaar). We serveren bewust geen toetje. Dan kunt u daar thuis gezellig samen aan tafel van genieten.

Aanmelden
Wilt u ook een warme avondmaaltijd voor uw kind? Dan kunt u zich opgeven bij de leidinggevende of één van de pedagogisch medewerkers van de locatie. U kunt ook contact opnemen met onze afdeling Planning & Plaatsing: 020 515 88 00 of planning@impuls.nl.
Als u een mail stuurt, willen we graag de volgende gegevens ontvangen:

  • Naam ouder/verzorger
  • Naam van uw kind
  • Welke BSO locatie
  • Voor welke dag(en) u zich opgeeft