De Stint is een elektrische bolderkar waar 10 kinderen veilig, comfortabel en vooral leuk kunnen worden vervoerd. Na een paar testritten was al snel duidelijk dat we de milieuvriendelijke Stint op de buitenschoolse opvang gaan gebruiken.

Marlijn Oosterhof (zie foto) is dolenthousiast. “De Stint is een geweldig vervoermiddel. Wij zijn niet meer afhankelijk van busjesvervoer. Dus kunnen we veel flexibeler zijn. Dat geldt voor het ophalen van de kinderen van school. Maar we kunnen ook veel makkelijker uitstapjes maken. En de kinderen vinden het geweldig. Een ritje met de Stint is al een uitje op zich.”

Goed uit de test
De Stint is in december uitgebreid getest door de pedagogisch medewerkers, ouders en kinderen. Hij is zo goed bevallen dat we er een hebben besteld voor BSO De Groeiwereld en Het Groeiveld. Misschien volgen er in de toekomst meer BSO’s.

Veilig, groen en leuk
De Stint heeft veiligheidsgordels voor 10 kinderen. Bij mooi weer is hij open, bij slecht weer kan er een kap op. Hij is niet te breed, zodat hij het overige verkeer niet hindert. De snelheid is maximaal 15 km/uur. Hij is stevig, milieuvriendelijk en hij ziet er natuurlijk fantastisch uit. Meer over de Stint staat op www.stint.nl.