Het kinderopvangfonds maakte in 2012 deze gids voor kinderen tussen de 1 en 5 jaar. Hij staat boordevol tips over tv, dvd’s, websites, games, apps en boeken. Extra leuk is het uitneembare katern achterin. Daarmee kunt u de favorieten van uw kind bijhouden als herinnering voor later.

De Kindermediagids neemt u nee in de digitale verhalenwereld waar kinderen dagelijks zoveel plezier aan beleven en zich helemaal aan kunnen overgeven.

Peuters en kleuters zijn tegenwoordig volwaardige mediaconsumenten. Wist u dat bijna 20% van de kleuters tussen de 4 en 6 jaar een tv-toestel en dvd-speler op de eigen slaapkamer heeft?

Het aanbod is groot en dat maakt het moeilijk om keuzes te maken. Er is voor ieder wat wils, maar het product moet wel passen bij de ontwikkelingsfase waarin het kind zich bevindt. Het is belangrijk dat het kind zelf en samen met u de weg weet te vinden. Deze gids helpt daarbij.

>> download de kindermediagids