Voor alle kinderen van de groep 5 t/m 8 van de Zevensprong, de Vlaamse Reus en de Mijlpaal organiseren Schatkamer, Combiwel en Impuls technieklessen. Tot de zomervakantie, iedere woensdagmiddag.

Mohamed Farah van BSO Het Groeikasteel begeleid kinderen die hun talent voor techniek willen ontdekken. Spelenderwijs leren ze zagen, boren, timmeren, demonteren en schroeven. Hun fantasie wordt geprikkeld en het wordt een uitdaging om hun ideeën vorm te geven. Tijdens de technieklessen werken de kinderen aan een werkstuk dat ze zelf bedenken.

Aanmelden kan nog
De eerste les was woensdag 22 mei en was direct al druk met 10 kinderen. Blijkbaar zijn er veel kinderen in de buurt die techniek leuk vinden. Daarom willen we na de zomervakantie met deze lessen doorgaan. Wie nu nog snel mee wil doen, kan zich aanmelden tot woensdag 29 mei 2013.

>> aanmelden