Mannencentrum Daadkr8 van Impuls heeft een nieuw activiteitenprogramma met veel aandacht voor Taal (Nederland en Arabisch), computers en sport. Zowel voor beginners als gevorderden. Bij voldoende belangstelling gaan we ook Engels geven en helpen we bij geldproblemen. Dus geef je op!

Iedere dag kun je bij Daadkr8 terecht voor Nederlandse taal. Beginners leren we vooral Nederlands spreken. Spreek je al Nederlands, dan geven we ook les in grammatica. We geven ook Engelse les als er genoeg mannen zijn die dat willen.

Weet je nog helemaal niets van computers? Geen probleem, Klik2Klik begint bij het begin. Ben je al gewend om te mailen? Dan leer je extra dingen bij Klik2Klik voor gevorderden. Zo wordt je steeds handiger.

Wil je liever lekker sporten met andere mannen, dan kun je meedoen aan zaalvoetbal of fitness. Of doe het wat rustiger aan met de loopgroep op woensdagmiddag.

Meld je aan
Nieuw is de cursus budgetteren. Daar beginnen we mee zodra we aanmeldingen binnen hebben. We helpen dan bij geldproblemen of we voorkomen dat je ze krijgt.

>> bekijk het complete weekprogramma