De Talentenbox van Impuls heeft al veel vrouwen geholpen op weg naar werk. Het is goede nieuws is dat u zich kunt aanmelden voor een nieuwe groep. Het slechte nieuws is dat dit uw laatste kans is.

De afgelopen drie jaar heeft de Talentenbox tientallen vrouwen geholpen op weg naar werk. Vrouwen die een kans wilden om zich te ontwikkelen en zelfstandig te worden. Zij hebben die mogelijkheid gegrepen en voor sommige vrouwen is hun leven drastisch veranderd. Door zes maanden lang keihard te werken op hun stageplaats, tijdens de Nederlandse les en thuis ook nog alles op orde te houden heeft 24% van de vrouwen een werkcontract gekregen. Zij doen nu waar ze altijd van droomden.

De rest van de vrouwen is vrijwilligerswerk gaan doen, om nog meer werkervaring op te doen of zij volgen een opleiding, omdat een diploma noodzakelijk is voor hun droombaan. Helaas loopt het project nu op zijn eind, maar binnenkort start er nog één groep. Het gaat om 3 dagen per week (12 uur stage/1 dag Nederlandse les). Ben jij gemotiveerd en wil jij je verder ontwikkelen en meer kans maken op een baan? Meld je dan nu aan!

Informatie & aanmelden
Aanmelden kan via Daniëlla Mijuskovic (0651271891, talentenbox@impuls.nl). Mocht je meer informatie willen, kijk dan even op de website www.impuls.nl/talentenbox.

De Talentenbox krijgt geen subsidie, maar wordt gefinancierd door Stichting Instituut Gak, VBSfonds en Stichting Steunfonds BJA-COW.