Op zaterdag 8 maart is het internationale vrouwendag. Ook in Nieuw-West vieren we dit. Met tal van activiteiten in De Buurtzaak op initiatief van alle Huizen van de Wijk, Nisa4Nisa, Hippe Heks, Vrouw en Vaart, Mannencentrum Daadkr8, de Vrijwilligerscentrale, OBA en Vooruit in Nieuw-West. Trouwens, mannen zijn ook welkom.

Jesse Bos opent de dag om 12.00 uur in de aula. Daarna zijn er allerlei workshops en activiteiten rondom het thema spiegelbeeld:

 • Spiegel versieren
 • Speeddaten
 • Leesclubje
 • Visagie
 • Reiki
 • Epileren
 • Natuurlijke schoonheid
 • Salsa
 • Dress for succes
 • Andalusisch orkest
 • Modeshow
 • Maak jezelf of een ander een compliment

Van alle bezoekers wordt een foto worden genomen, die ze later op de dag mee naar huis kunnen nemen. Mannen van Daadkracht gaan ongeveer zes stoelen oppimpen met behulp van geïnteresseerde mannelijke bezoekers. Deze worden aan het eind van de dag geveild. De opbrengst gaat naar het Bosnië- Herzegovina project, waar Huis van de Aker aan deelneemt.

Waar & wanneer
De Buurtzaak, Chris Lebeaustraat 4
(voorheen de Ru Paré school)
Zaterdag 8 maart 2013, 11.30 – 16.00 uur
Er zal geen kinderopvang zijn en mannen geen bezwaar.