Ondanks een grijs wolkendek beleeft Bouwspeelplaats Het Landje woensdag 26 februari een zonnig moment. Piet de Bake en Petra Buhrer, vaste medewerkers van Hel Landje, nemen onder toeziend oog van kinderen en pony’s in de buitenbak een waardecheque in ontvangst van Stichting Specsavers Steunt.

Namens het Specsavers-filiaal op het Osdorppleinoverhandigde Chandra Taylor, geflankeerd door twee collega’s,de cheque die ruim tweeduizend euro vertegenwoordigt. Stichting SpecsaversSteunt zamelt elk jaar geld in voor twee goede doelen waarop bewoners via een website kunnen stemmen. Dit jaar viel de keuze ook op Het Landje van Impuls. Het Landje kreeg daarbij veel stemmen. Chandra: ‘ik hoop dat het Landje er iets heel leuks meegaat doen’. Dat laatst zal zeker lukken. Het Landje is hard op zoek naar financiering voor de vernieuwing van de opstallen. De gulle gift van Specsaversis dan ook meer dan welkom.

Gelukkig weten meer sponsors Het landje de laatste tijd te vinden. Zo doneerde Stichting De Blauwe Neuzen recent 1.500 euro en ontving Het Landje van De Bank van Lening 2.500 euro.

Als het aan Chandra Taylor ligt blijft Specsavers Het Landje ook in de toekomst steunen: ‘Het Landje mag na deze donatie helaas volgend jaar niet meedoen, maar over twee jaar zijn jullie weer van harte welkom.’

>> meer over Het Landje