De Impuls locaties deden volop mee aan de Week van het Jonge Kind van 6 t/m 12. Een week die bedoeld is voor iedereen die bij de opvoeding van kinderen; ouders en professionals. De eerste jaren van een kind zijn zo belangrijk, daar kan nooit genoeg aandacht aan besteed worden.

Op Het Groeipaleis hebben de allerjongsten veel gezongen en gedanst. De pedagogisch medewerkers lieten simpele bewegingen zien, die de kinderen enthousiast nadeden.

De dreumesen en de peuters zijn lekker naar buiten gegaan. Ook om weer veel te bewegen. Het oeroude hoofd-schouders-knie-en-teen blijft bij kinderen favoriet. Deze week was een mooie gelegenheid om op een speelse manier een ontruimingsoefening te doen. Alle kinderen hielden netjes het evacuatietouw vast en waren supersnel buiten.

Op voorschool Odyssee ook veel bewegen, maar dan op muziek van Dirk Scheele. Het thema was wilde dieren. Hoe bewegen die eigenlijk? Dat deden de vaders en moeders wel even voor!

Ook bij Het Groeiland veel dansen. Hier waren de liedjes van kabouter Plop erg populair.

>> foto 1
>> foto 2
>> foto 3
>> foto 4

www.weekvanhetjongekind.nl