U weet zelf het beste wat er nodig is om uw buurt mooier te maken. En groener. En gezonder. Daarom mochten actieve bewoners en professionals in Osdorp zelf met ideeën komen. Amsterdam heeft daar speciaal geld voor vrijgemaakt. Van 16 t/m 22 juni kunt u kennis maken met allerlei nieuwe projecten. Natuurlijk doet Impuls ook mee.

Wat is er allemaal te doen?
Tijdens de actieweek BazO (Bewoners aan zet Osdorp) gaan er zes projecten van start die de buurt mooier, groener, gezonder en wijzer maken. Ze zijn allemaal bedacht door bewoners en zij voeren ze zelf uit samen met andere buurtbewoners.

  • Nieuwe buurttuin
  • Keti Koti (herdenken/vieren afschaffing slaverbij)
  • Klussers schilderen een portiek in de Blomwijckerbuurt
  • Workshop gezonde voeding voor ouders een kinderen
  • Zorg- en welzijnsmarkt
  • Workshop slasadansen met live muziek en het kkor de Zaanse Parelvissers
  • Groot slotfeest/smaakboulevard

>>bekijk het hele programma
>> meer over BazO

Meer informatie
Youssef Yaghdi
Bewonersondersteuner Amsterdam Nieuw-West
 
020 610 40 60
06 131 997 06
youssef.yaghdi@impuls.nl