De campagne ‘Kinderopvang gun je iedereen’ is al weer een tijdje afgelopen. Maar Impuls gunt nog steeds iedereen kinderopvang. Waarom? Dat kunnen we beter laten zien, want hiervoor geldt nu echt: beelden zeggen meer dan 1000 woorden.

>> bekijk wat woorden niet kunnen zeggen

En dan toch nog een paar woorden, al zijn het er minder dan 1000. Het woord kinderopvang is eigenlijk niet meer van deze tijd. Want tegenwoordig gebeurt er zoveel meer dan alleen het opvangen van kinderen.

Onze slogan is niet voor niets dichtbij thuis. Met deze twee simpele woorden willen we zeggen waar we voor staan. En waarmee we ons willen onderscheiden. Want bij Impuls Kinderopvang ervaart u meteen het thuisgevoel: een fijne, warme plek waar uw kind zichzelf kan zijn. En samen met de persoonlijke, kundige aandacht van onze pedagogisch medewerkers is dit de ideale basis voor de ontwikkeling van uw kind.

Natuurlijk is er maar één echt thuis. Maar we doen er alles aan om dichtbij thuis te komen. Zonder het te vervangen. Een vertrouwde omgeving waar kinderen, ouders en medewerkers zich prettig en veilig voelen.