Kinderen hebben vaak geweldige ideeën, maar ze kunnen niet zelf een bewonersinitiatief voor subsidie indienen. Impuls vind dat kinderen zelf het beste kunnen beoordelen wat leuk voor ze is. Daarom starten we een kinderregiegroep. Geef je op en bepaal zelf wat de beste plannen zijn.

Voor wie?
Ben je ouder dan 8 jaar? En woon je in Osdorp-West of de Aker? Dan kan jij meedoen aan de kinderregiegroep. Het kost niets en je krijgt altijd iets lekkers. Er is plaats voor 6 tot 8 kinderen.

Hoe gaat het?
De kinderregiegroep komt een keer per maand bij elkaar. Om aanvragen van andere kinderen te beoordelen, om een thema te bespreken of om langs te gaan bij activiteiten in de buurt. Er gaat natuurlijk altijd een volwassene mee. Het is erg leuk en leerzaam om te doen.

Geef je op!
Als je mee wilt doen bel of mail dan naar Norah van Leest
06 512 477 39
norah.vanleest@impuls.nl
Je wordt zeker uitgenodigd om te komen praten in het Huis van de Wijk de Aker. De kinderregiegroep start na de zomervakantie.