Zaterdag 5 juli is Estro kinderopvang definitief failliet verklaard. De kinderopvang maakt met zo’n 250 filialen een doorstart onder de naam Smallsteps. Voor 130 locaties is de toekomst na juli onzeker.

Mogelijk 130 vestigingen dicht
Met de doorstart blijft voor bijna 85 procent van de kinderen de locatie gewoon open. Voor de overige 130 vestigingen geeft Estro aan dat ze open kunnen blijven tot 1 augustus 2014. Ouders krijgen hulp bij het vinden van kinderopvang dichtbij huis.

Een goed alternatief
Het mogelijke verlies van een vertrouwde kinderopvang zal voor ouders moeilijk zijn. Impuls wil deze ouders ondersteunen en biedt in Amsterdam West en Nieuw-West een vertrouwd en veilig alternatief met locaties in de buurt. In het locatieoverzicht kan op adres of postcode makkelijk gezocht worden naar de dichtstbijzijnde locatie.

Dagelijks bereikbaar
Onze afdeling planning & plaatsing is de gehele zomervakantie tijdens kantooruren bereikbaar via 020 515 88 00 of planning@impuls.nl. Hier kunnen ouders informatie krijgen en advies inwinnen. Ook kunnen wij op korte termijn rondleidingen organiseren.

Meer weten?
020 515 88 00
planning@impuls.nl
>> locatieoverzicht
>> rondleiding
>> checklist en inschrijven

Achtergrond

Estro is de moedermaatschappij van zo’n 340 kinderopvang- en BSO-locaties en drie gastouderbureaus. Deze zijn verdeeld over kinderopvangbedrijven waaronder Catalpa Kinderopvang, uk, Elan Kinderopvang, Kiddy World, B4KIDS, Octopus, Astrid Lindgren Kinderopvang en Kinderopvang Compagnie.
www.estrogroep.nl