Naast Estro en Moeders Schoot meldt Kinderopvangtotaal.nl op 11 juli nog meer faillissementen. Natuurlijk heeft Impuls ook te maken met terugloop, maar door tijdige maatregelen zijn wij een stabiel alternatief.

Het mogelijke verlies van een vertrouwde kinderopvang zal voor ouders moeilijk zijn. Impuls wil deze ouders ondersteunen en biedt in Amsterdam West, Nieuw-West en Noord een vertrouwd en veilig alternatief met locaties in de buurt. In het locatieoverzicht kan op adres of postcode makkelijk gezocht worden naar de dichtstbijzijnde locatie.

Dagelijks bereikbaar
Onze afdeling planning & plaatsing is de gehele zomervakantie tijdens kantooruren bereikbaar via 020 515 88 00 of planning@impuls.nl. Hier kunnen ouders informatie krijgen en advies inwinnen. Ook kunnen wij op korte termijn rondleidingen organiseren.
 
Meer weten?
020 515 88 00
planning@impuls.nl
>> locatieoverzicht
>> rondleiding
>> checklist en inschrijven