Het Rembrandtpark wordt vrijdag 15 t/m zondag 17 augustus omgedoopt tot buurtcamping! Door samen de camping op te bouwen en leuke activiteiten te organiseren, kunnen buurtbewoners elkaar beter leren kennen tijdens een ontspannen vakantie.

Vorig jaar was in het Oosterpark de allereerste editie. Drie dagen lang was het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de stad rijk is. Van yuppen tot daklozen, van Drenten tot Surinamers, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Allemaal leefden ze er vol positieve energie gezellig samen, ontmoetten elkaar en hielpen elkaar. Vriendelijk en eenvoudig.

Impuls is dichtbij thuis. De buurtcamping ook. Daarom werken we graag samen.

Meer informatie
www.debuurtcamping.nl
Vrijwilligers gezocht
Reserveer een kampeerplekje (Vrijwilligers, kinderen <12 jaar en Stadspassers kamperen gratis)