Donderdag 31 juli kwamen vijf BSO’s naar Het Groeiveld om samen lekker te sporten. Het Groeiveld is daarvoor de ideale plek, middenin sportpark de Eendracht.

Iedere zomervakantie bieden we een uitgebreid pretprogramma aan. Op deze mooie dag kwamen de kinderen van vijf BSO’s bij elkaar; Het Groeiveld, Het Groeiwoud, Het Groeiplein, De Groeiwereld en Het Groeikasteel.

Met zoveel kinderen kun je veel meer verschillende dingen doen. Op het 1000 m2 grote sportveld werd touwgetrokken, gehockeyd, geworsteld en nog veel meer.

Hoewel het prachtig weer was, wilden de kinderen ook dolgraag trampolinespringen. Dus dan maar naar de fantastische Aristohal. Die ligt 2 minuten lopen verderop. We komen daar vaak. Handig als het regent.

Uw kind ook naar Het Groeiveld?
groeiveld.impuls.nl
020 515 88 00
planning@impuls.nl