Onder grote belangstelling van kinderen, ouders en de pers ging vandaag peuterschool Nieuw Sloten open. Matrozen Kees & Koos verzorgden het programma dat begon met het stukslaan van een fles. Net als bij de doop van nieuwe boten.

Een overzicht van berichten in de media:

U zult merken dat in sommige berichten de nadruk meer opschool ligt dan op peuters. Dat ligt een beetje aan de naam. Impuls wil graagbenadrukken dat de peuterschool, niet schools is maar speels. Onze pedagogischmedewerkers bieden allerlei activiteiten aan die leuk zijn voor nieuwsgierigepeuters. Het zijn ook activiteiten waar uw kind iets van opsteekt. Dan is deoverstap naar groep 1 van de basisschool nog maar heel klein.

Landelijke media

Hart van NL/SBS6 – 20140109 – uitzending van 19.00

BNR Nieuwsradio – 20140901 – uitzending van 7.30
Interview Sylvia den Hollander, projectmanager peuterontwikkeling

BNR Nieuwsradio – 20140901 – uitzending van 7.30
Interview Simone Kukkenheim, wethouder Onderwijs, Jeugd en Diversiteit begint bij 02.00 minuut

Vandaag de Dag/WNL 20140901 – ochtenduitzending
Kies voor Deel2, het item begint bij 04.00 minuut

Metro

NRC

ANP
De foto op deze pagina is van het ANP/Lex van Lieshout

Lokale media

Noord-Hollands Dagblad