Kort geleden werd ons keurmerk verlengd van onze examenbureau alfabetisering als onderdeel van het inburgeringsexamen. Deze verlenging komt van het KCE. Dit onafhankelijke kwaliteitscentrum doet jaarlijks onderzoek in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

We zijn trots op de toelichting van het KCE:” Stichting Impuls kenmerkt zich als een maatschappelijk betrokken organisatie die ook zeer betrokken is bij haar kandidaten.”

Wat is alfabetisering

Het project Alfabetisering van de gemeente Amsterdam combineert alfabetisering met inburgering. Deelnemers kunnen bij Impuls werken aan hun taalvaardigheid. Personen die snel leren, kunnen aansluitend delen van het Inburgeringsexamen doen. En heel goede kandidaten zelfs het gehele inburgeringsexamen.

>> meer over alfabetisering