NLdoet bracht op 20 maart bouwspeelplaats Het Landje, Reed Business Information en Gamma bij elkaar. Veertien vrijwilligers hielpen mee oude hutten op te ruimen.

Bij Het Landje komen ze vaak handen te kort. Heel veel kinderen vinden hier hun ontspanning en vragen om aandacht. Dan moeten ook de pony’s verzorgd worden, verjaardagspartijtjes begeleid, rommel opgeruimd. Het werk houdt nooit op. Gelukkig is er NLdoet; een initiatief van het Oranje Fonds om vrijwilligers te koppelen aan een plek waar wel wat extra handen van pas komen.

Veertien vrijwilligers van Reed Business Information staken 20 maart de handen uit de mouwen om een aantal oude hutten af te breken. Dat gebeurde milieubewust, want op Het Landje wordt zo veel mogelijk hergebruikt. Als dank kregen de vrijwilligers een kortingsbon van Gamma, de sponsor van NLdoet.

Wie weet …
Bij Reed Business krijgt iedere medewerker per jaar twee dagen om vrijwilligerswerk te doen. Daarnaast wordt er ook nog een geldbedrag uitgereikt. Medewerkers dragen hiervoor goede doelen aan waarop dan wordt gestemd. Wie weet wint Het Landje dit jaar.

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is bij Het Landje?