Op al onze locatie doen we iedere dag ons best kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling verder te helpen. We zijn er dan ook best trots op als ouders laten weten dat ze ons werk waarderen.

"Beste mevrouw Carla Bakhuis.

Wij zijn de ouders van Rodayna en Ranya. Via deze weg wil ik u graag mededelen dat wij als ouders enorm blij zijn met de ontwikkeling van onze beide dochters. Dit is mede ook te danken aan de enorme inzet, geduld, sympathie en vakbekwaamheid van de twee juffen Jamila Baghal en Laura Collens,

Wij willen jullie als leuke en warme voorschool bedanken en zijn als ouders/verzorgers erg content over de kennis, die ze tijdens de voorschool hebben mogen opdoen. Dit zal een groot voordeel hebben straks, wanneer ze naar de basisschool gaan.

Met vriendelijke groeten,

De ouders van Rodayna en Ranya"