De Groeijungle is een kinderdagverblijf van Impuls Kinderopvang, een Amsterdamse organisatie met de langste ervaring op het gebied van spelend leren. We hebben altijd een passendaanbod en persoonlijke aandacht voor uw kind.

Bij Impuls krijg je alle aandacht om te spelen, te leren en te groeien. Groeien begint al direct als je baby bent. En daarna groei je vanzelf door. Impuls helpt je om ongedwongen, gezond en leerzaam op te groeien. Door je liefdevol op te vangen als baby. En door met je te spelen als je peuter bent. Samen met andere kinderen uit de buurt. En als het tijd wordt voor de basisschool, ben je er helemaal klaar voor.

Waarom De Groeijungle?

  • Kleinschalig dagverblijf met 2 babygroepen en 2 peutergroepen
  • Natuurlijke en avontuurlijk ingerichte buitenruimte
  • Stabiel team van pedagogisch medewerkers
  • Het team kent alle kinderen en ouders van het dagverblijf
  • Intensieve samenwerking met basisscholen in de buurt
  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten ter voorbereiding op de basisschool

Woensdag 4 november
van 15.00 tot 17.00 uur
Kinderdagverblijf De Groeijungle
(midden in Geuzenveld)
Sam van Houtenstraat 76
1067 JP Amsterdam

Aanmelden is niet nodig, onze deuren staan open.