Kinderdagverblijf De Groeituin staat midden in het groen en zo doen ook zo veel mogelijk groene dingen. Alleen de gevel was niet meer zo groen. Daar heeft Atelier Vix een mooie oplossing voor bedacht.

De kinderen bij De Groeituin zijn gek op alles wat groeit en bloeit. De pedagogisch medewerkers trouwens ook. Dat kan ook bijna niet anders met zo veel planten, bloemen en moestuintjes. Ze volgen de seizoenen die de natuur doormaakt. Afgelopen zomer hebben ze kikkervisjes zien opgroeien en nu zijn er prachtige herfsttafels te bewonderen. Benieuwd wat de winter brengt …

Wie tot voor kort naar De Groeituin kwam, zag tussen de bomen een beetje kale gevel. Maar sinds Atelier Vix zich ermee bemoeid heeft, is dat wel anders. We zijn trots op ons ‘plantenbankje’. Ze maken trouwens ook leuke KLIK-KLAK-kinderstoeltjes en -tafel en KLIK-KLAK-raketlampjes. Kijk maar op hun website.