Van 8 t/m 15 april is het weer de Week van het Jonge Kind. Bij ons is iedere dag de Dag van het Jonge Kind, maar voor de buitenwereld ligt dat anders. Tijdens deze nationale week vragen we aandacht voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind.

Het thema is dit jaar: celebrating our youngest learners, samen verschillend naar de toekomst. Daarmee bedoelen we dat de kinderen van nu de maatschappij vormen van morgen. We stellen daarom het kind centraal. We kijken naar wat het allemaal zelf al kan. En die talenten willen we stimuleren, samen met ouders en familie. Dit thema sluit perfect aan bij onze visie om ieder kind alle aandacht en ruimte te geven om te spelen, te leren en te groeien.

Op alle locaties besteden we aandacht aan de Week van het Jonge Kind. Onze rol in het leven van jonge kinderen nemen we serieus en in de Week van het Jonge kind laten we ieder jaar zien hoe we die rol uitvoeren. Op de website www.weekvanhetjongekind.nl zijn alle activiteiten van Impuls te vinden.