Tijdens de vrijheidsmaaltijd in het Huis van de Wijk België koken, praten en eten mensen van verschillende leeftijden, geloofsovertuigingen en achtergronden samen. Van 16:00 tot 23:00.

Deze vrijheidsmaaltijd staat in het teken van ontmoeting. Gedurende de week zijn er al veel mensen en groepen in huis, van verschillende leeftijden, geloofsovertuigingen en culturele achtergronden die elkaar nu nader kunnen ontmoeten.

Na de inloop vanaf 16.00 uur start om 17.00 uur een gesprek onder leiding van Luuk Wieringa over ‘Laat het van twee kanten komen’. De grenzen tussen de verschillende groepen worden overbrugd door elkaar te vertellen over de persoonlijke motivatie om een activiteit te organiseren of te bezoeken in het Huis van de Wijk.

Vanaf 18.00 uur, na het gesprek, genieten de bezoekers gezamenlijk van een heerlijk buffet dat is bereid in de gemeenschappelijke keuken van het Huis van de Wijk. En om het feest compleet te maken wordt na 19.00 uur de ruimte omgetoverd tot een danszaal. De voetjes kunnen van de vloer tot 23.00 uur!

Wilt u deelnemen aan de vrijheidsmaaltijd, dan kunt u zich aanmelden bij Marga Aarnink op tel. 020 617 82 35 of via marga.aarnink@impuls.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Het avondprogramma is vrij toegankelijk voor iedereen.