Op woensdag 25 mei is er van 13.30 tot 16.30 groot feest op Bouwspeelplaats het Landje, Rembrandtpark 1. Alle locaties van Impuls in Slotervaart-Noord, organiseren dan leuke en spannende activiteiten voor ouders en kinderen van 2,5 tot 13 jaar.

Een greep uit de activiteiten

  • Ponyrijden
  • Lammetjes aaien
  • Schminken
  • Springkussen
  • Knutselen
  • Blik gooien
  • Spijkerpoepen
  • Vlinders maken
  • En nog veel meer

Win een leuke verrassing

U krijgt stempelkaarten waarmee u langs de kraampjes van de Impulslocaties gaat. Voor iedere activiteit krijgt u een stempel. Iedereen met een volle stempelkaart krijgt een leuke verrassing. Natuurlijk is er ook is er iets gezonds te eten en te drinken, want Impuls vindt gezond eten, drinken en genoeg bewegen van groot belang!

Wie doen er mee?

Voorscholen: El Kadisia, Huibers, Huizinga en de Toekomst
BSO’s De Groeiwereld en Groeiplaza
Bouwspeelplaats Het Landje
Oudercursussen VVE-thuis

Waar en wanneer?

Zomerfeest Kindercampus Impuls, Slotervaart-Noord
Woensdag 25 mei van 13.30 tot 16.30 uur
Bouwspeelplaats Het Landje
Rembrandtpark 1