Jemairo Marengo is een jongen van 14 jaar en komt ruim een jaar op het Landje. Zijn nicht nam hem een keer mee naar de bouwspeelplaats. Jemairo was zo enthousiast dat hij eigenlijk nooit meer is weggegaan.

Jemario geeft graag het goede voorbeeld aan andere kinderen op Het Landje. Hij is voor ons een belangrijk lid van de vrijwilligersgroep die zich voornamelijk bezighoudt met verzorging van de dieren, het organiseren van activiteiten en het runnen van het Landje.

Wat ons betreft wint hij de verkiezing Amsterdammertje van het Jaar!

Even voorstellen & uitreiking

Op zondag 8 januari 2017 is er een korte ceremonie in boekhandel Scheltema, Rokin 9 om 15.15 aanwezig kunnen zijn. Dan kunnen de genomineerde Amsterdammertjes kennismaken met elkaar en kunnen ze aan Amsterdam vertellen waarom ze genomineerd zijn.

Op zondag 15 januari is de uitreiking van het Amsterdammertje van het Jaar 2016! Burgemeester van der Laan maakt dan, samen met de winnaar van vorig jaar, de winnaar van 2016 bekend!

>> bekijk de nominatie van Jemairo