Bij Impuls waren we al trots toen Gerold genomineerd werd voor Professional van het Jaar en nu hij gewonnen heeft, helemaal. Een resultaat waar we heel blij mee zijn, behalve Gerold zelf. Die kan het nog niet helemaal geloven.

Dus Gerold: Gefeliciteerd! Je nominatie is te danken aan collega Franc de Jong. Je teamgenoot Tanja Bontjes heeft je vervolgens op een mooie manier in de schijnwerpers gezet. Maar het meeste werk heb je natuurlijk zelf gedaan. Vooral door gewoon te zijn wie je bent en te doen wat je doet. We bedanken iedereen die aan je verkiezing heeft bijgedragen. En we hopen je nog lang in ons midden te hebben en nog veel van je te leren.

We feliciteren natuurlijk ook de genomineerden Vanessa Koorn en Jeffrey Alleman.

Gerold is nu een jaar lang ambassadeur voor het mooie beroep van pedagogisch medewerker. Dat betekent dat hij af en toe op bijeenkomsten van beroepsvereniging PPINK of congressen van Kinderopvang een rol als spreker of panellid krijgt.

We zijn trots op al onze pedagogisch medewerkers. Dus wat ons betreft staat Gerold symbool voor iedereen die elke dag weer met zorg, liefde en aandacht kinderen opvangt en helpt opgroeien tot zelfstandige en wereldwijze burgers.