Gaat uw kind naar een basisschool in Amsterdam en heeft u opvang nodig na schooltijd? Impuls werkt met veel basisscholen samen, met name in de stadsdelen West en Nieuw West. Ons aanbod voor buitenschoolse opvang sluit aan op de schooltijden van deze scholen.

Veiligheid, welbevinden en ontwikkeling

Dat uw kind zich veilig en goed voelt bij ons, daar gaat het ons om. Onze pedagogisch medewerkers volgen de ontwikkeling van uw kind van heel nabij en zo krijgt het alle kans en ruimte om spelend te leren en de wereld te ontdekken.

Ontspannen spelen, leren en groeien

Op school ‘moeten’ kinderen vaak al veel. Daarom is er bij de buitenschoolse opvang alle ruimte voor ontspanning en kiest uw kind zoveel mogelijk zelf welke activiteiten het wil ondernemen. Dat kan rustig lezen in een hoekje zijn, maar ook rennen en spelen met andere kinderen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat er voor uw kind een aanbod is dat aansluit bij de behoefte op dat moment.

Passend activiteitenaanbod

Om uitdagende, gevarieerde en interessante activiteiten aan te kunnen bieden, maken onze locaties gebruik van onder andere DoenKids. Daarbij staat het spel voorop. De ontwikkeling in de basisschoolleeftijd verloopt snel en er zijn grote verschillen tussen de jongste en oudste kinderen. Daar houden we rekening mee. We zorgen ervoor dat uw kind activiteiten aangeboden krijgt die aansluiten bij zijn (ontwikkelings)behoeften en interesses.

Speciaal thema

Een aantal van onze buitenschoolse opvanglocaties heeft een speciaal thema. Bijvoorbeeld speciaal voor kinderen die van sport, natuur of kunst & cultuur houden. Dit betekent dat het accent in het activiteitenaanbod ligt bij deze thema’s. Ook vragen wij regelmatig externe experts op deze gebieden om activiteiten te verzorgen.

Ophalen van school

Onze pedagogisch medewerkers halen uw kind lopend op van school of ze gebruiken de speciale Impuls Kinderopvang-bus.

Waarom kiezen voor Impuls?

  • De veiligheid en het welbevinden van uw kind staan bij ons voorop.
  • In een ontspannen sfeer spelen, verkennen en ontdekken.
  • Deskundige pedagogisch medewerkers en goede begeleiding op de werkvloer.
  • Een organisatie die staat voor continue kwaliteitsverbetering met aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen.
  • Aandacht voor de samenwerking met u als ouder.

Meer weten over 4-12 jarige kinderen?

Wilt u meer weten over de bijzonderheden van 4-12 jarigen en hoe wij daar op inspelen, kijkt u dan hier. Kom ook eens op bezoek, want onze pedagogisch medewerkers kunnen alles over schoolgaande kinderen en de BSO vertellen!

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over onze visie op de omgang met kinderen, dan verwijzen we u graag naar ons pedagogisch beleid.

Kindercampus

Als u wilt weten hoe de buitenschoolse opvang past binnen onze kindercampus, kijkt u dan hier.

> inschrijven

> rondleiding