Als u uw kind inschrijft bij Impuls Kinderopvang, kiest u voor een buitenschoolse opvang dichtbij thuis; een warme plek in de buurt waar uw zoon of dochter zichzelf kan zijn. Inschrijven kan direct online. Daarna nemen we contact met u op om alle mogelijkheden door te spreken.

direct inschrijven

Ontspannen spelen, leren en groeien

Op school ‘moeten’ kinderen vaak al veel. Daarom is er bij onze buitenschoolse opvang alle ruimte voor ontspanning en kiest uw kind zoveel mogelijk zelf welke activiteiten het wil ondernemen. Dat kan rustig lezen in een hoekje zijn, maar ook rennen en spelen met andere kinderen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat er voor uw kind een aanbod is dat aansluit bij de behoefte op dat moment.

Kosten

Een goede indicatie van de kosten van buitenschoolse opvang in uw situatie krijgt u met onze rekentool. Hierin is de kinderopvangtoeslag al verwerkt. Natuurlijk kunnen we u daarbij ook helpen. Bovendien weten wij bij welke instanties u mogelijk voor een vergoeding in aanmerking komt.

Vragen en informatie

Onze afdeling Planning & Plaatsing is tijdens kantooruren bereikbaar op 020 515 88 00, optie 1. Of stuur ons een e-mail (planning@impuls.nl), dan nemen wij contact met u op.