Impuls vraagt u om een eenmalige of structurele bijdrage aan Het Landje. Dit is nodig om Het Landje zo veel mogelijk open te stellen voor zo veel mogelijk kinderen.

  • Donatie via IDEAL

  • € 0,00

 

Waarom Het Landje moet blijven

In bijna een halve eeuw hebben duizenden Amsterdamse kinderen zich zorgeloos kunnen uitleven op Het Landje. Kinderen van diverse leeftijden en met een verscheidenheid aan achtergronden. Er is getimmerd, gebouwd, pony gereden, vlotje gevaren, ranja gedronken. Er zijn verhalen verteld en tranen gedroogd, er is gelachen en er zijn aaien over bolletjes gegeven. Kortom, er is een veilige plek gecreëerd waar letterlijk en figuurlijk enorm veel ruimte voor kinderen is. Dit alles werd en wordt mogelijk gemaakt door een fijne groep medewerkers en vrijwilligers.

En nu?

Met de extra subsidie van stadsdeel Nieuw-West kunnen we Het Landje opknappen. Daar zijn we heel blij mee. Maar we willen ook ruime openingstijden bieden, vooral in het weekend. Zondag is namelijk de populairste dag bij de spelende kinderen. Het is helaas is  ook de duurste. Met een vrijwillige bijdrage naar draagkracht kan Het Landje voor iedereen toegankelijk blijven.

Wat kunt u doen?

  1. U kunt zelf via (internet)bankieren eenmalig of structureel een bedrag overmaken aan: NL16 ABNA 0512 8386 90 t.n.v. Impuls Foundation. Vermeld bij uw overschrijving; Het Landje.
  2. U kunt hierboven via iDeal een donatie doen.
  3. U kunt gebruikmaken van de machtiging automatische incasso en inleveren bij Het Landje of opsturen naar: Impuls, afdeling control, postbus 9139, 1006 AC Amsterdam

Belastingvoordeel

Donaties (giften en schenkingen) zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Als u gebruik maakt van mogelijkheid 1 of 2, wordt al aan een belangrijke voorwaarde voldaan. De overige voorwaarden staan op: www.belastingdienst.nl/giften.

Hartelijk dank voor uw bijdrage.