Als u uw kind inschrijft bij Impuls Kinderopvang, kiest u voor een kinderdagverblijf dichtbij thuis; een warme plek in de buurt waar uw zoon of dochter zichzelf kan zijn. Bij ons kunnen kinderen zich al spelend ontwikkelen en leren ze leeftijdgenootjes uit de buurt kennen. Iedere middag is er een gezonde warme lunch of broodmaaltijd. Inschrijven kan direct online. Daarna nemen we contact met u op om alle mogelijkheden door te spreken.

direct inschrijven

Als u uw kind naar een van onze kinderdagverblijven brengt, krijgt het daar alle ruimte om te spelen, te leren en te groeien onder begeleiding van ervaren, deskundige pedagogisch medewerkers. Uw kind kan de hele dag bij ons terecht. Bovendien helpen we u om alle praktische zaken voor de opvang van uw kind te regelen.

Kosten

Een goede indicatie van de kosten van kinderopvang in uw situatie krijgt u met onze rekentool
Hierin is de kinderopvangtoeslag al verwerkt. Natuurlijk kunnen we u daarbij ook helpen.
Bovendien weten wij bij welke instanties u mogelijk voor een vergoeding in aanmerking komt.

Wennen

Twee weken voor de eerste dag op ons kinderdagverblijf maken we met u een afspraak om uw baby zorgvuldig te laten wennen. Wennen vindt plaats binnen de contractperiode, de plaatsingsovereenkomst heeft u dan al getekend.

Vragen en informatie

Onze afdeling Planning & Plaatsing is tijdens kantooruren bereikbaar op 020 515 88 00, optie 1. Of stuur ons een e-mail (planning@impuls.nl), dan nemen wij contact met u op.