Met kinderopvang op maat kunt u de opvang heel makkelijk afstemmen op uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld als u parttime werkt of een studie volgt.

Direct inschrijven

 

Kinderopvang op maat kost € 8,35 per uur. U krijgt daarvoor dezelfde, vertrouwde kwaliteit als ons reguliere aanbod. Het valt onder de Wet Kinderopvang. De regeling kinderopvangtoeslag is hier dus ook van toepassing.

Opvang binnen schooltijd

Wilt u alleen opvang voor uw kind tijdens schooluren? Met dit pakket bieden wij u een contract voor 6,5 uur per dag van 8.30 tot 15.00 uur. Verlengen naar 15.30 uur is mogelijk. Het minimum is twee dagen per week.

Alleen de ochtenden

Heeft u voor uw kind alleen in de ochtenden opvang nodig? Dat is geen probleem. Met ons ‘ochtendenpakket’ vangen we uw kind minimaal twee ochtenden per week op van 7.30 tot 12.30 uur. U kunt kiezen voor de maandag-, dinsdag- en/of donderdagochtend. De woensdag- en vrijdagochtend vallen binnen de reguliere opvang.

Alleen de middagen

Heeft u voor uw kind alleen in de middagen opvang nodig? Dat is geen probleem. Met ons ‘middagenpakket’ vangen we uw kind minimaal twee middagen op van 12.30 tot 18.30 uur. U kunt kiezen voor de maandag-, dinsdag- en/of donderdagmiddag. De woensdag- en vrijdagmiddag vallen binnen de reguliere opvang.

Extra opvang en servicedagen

Niet iedere week ziet er hetzelfde uit. Als dat bij u voorkomt, komen we u graag tegemoet met:
Extra opvang en servicedagen

Speciale wensen?

Heeft u opvang nodig die niet binnen deze pakketten valt? Vraag dan onze afdeling planning & plaatsing naar de mogelijkheden. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 020 515 88 00. Of stuur ons een e-mail (planning@impuls.nl), dan nemen wij contact met u op.