Keuze uit 3 pakketten

Voor opvang tijdens de schoolvakanties zijn er 3 pakketten:

  • 52 weken; opvang inclusief alle schoolvakanties.
  • 46 weken; opvang verdeeld over 40 schoolweken + 6 zomervakantieweken, waarbij u ook kunt kiezen voor 3 weken zomervakantie en 3 weken overige schoolvakanties. De keuze voor de gewenste vakantieweken dient u uiterlijk 1 februari bij ons vast te leggen.
  • 40 weken; opvang zonder schoolvakanties.

De opvang voor 46 en 40 weken bieden wij aan per kalenderjaar. U kunt in november/december deze pakketten aanvragen met ingangsdatum 1 januari.

Direct inschrijven kinderopvang

 

Opvang tijdens de zomervakantie

De zomervakantie van de basisschool duurt vaak langer dan uw eigen vakantie. Voor de dagen of weken die u werkt, maar uw kinderen vrij zijn, vangen wij uw kind graag op bij onze buitenschoolse opvang.

Zomervakantie op maat

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind in de schoolvakanties en maakt u kind geen gebruik van onze buitenschoolse opvang? Daarvoor hebben wij het pakket ‘zomervakantie op maat’. U kunt kiezen voor een of meer vaste dagen van 8.00 tot 18.30 uur per week. Met alle vakantieactiviteiten heeft uw kind een leuke en onbezorgde tijd. Daarna kan het weer fris aan een nieuw schooljaar beginnen.

Prijs zomervakantie op maat

Zomervakantie op maat kost € 7,04 per uur. U krijgt daarvoor dezelfde, vertrouwde kwaliteit als ons reguliere aanbod. Het valt onder de Wet Kinderopvang. De regeling kinderopvangtoeslag is hier dus ook van toepassing.

Direct inschrijven opvang op maat

 

Speciale wensen?

Heeft u opvang nodig die niet binnen deze pakketten valt? Vraag dan onze afdeling planning & plaatsing naar de mogelijkheden. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 020 515 88 00. Of stuur ons een e-mail (planning@impuls.nl), dan nemen wij contact met u op.