NieuwSloten Nieuws (NSN) is al sinds 1999 de buurtkrant van, voor en door bewoners van Nieuw Sloten, Park Haagseweg en Nieuw-en-Meer. De krant verschijnt in principe zes keer per jaar in een oplage van 6000 exemplaren.

Redactie

De redactie bestaat uit zeven enthousiaste bewoners/vrijwilligers: Saskia Bender, Cees Fisser, Zsuzsanna van Geem-Bérces, Chris Heilbron, Ellen van Kessel, Peggy van der Reijden en Janna Winnubst. Elke redacteur interviewt en levert kopij, vaak met bijpassende foto of afbeelding. Om beurten schrijven zij een column. Cees Fisser is eindredacteur en verzorgt ook de opmaak, zodat de buurtkrant ‘printklaar’ naar de drukkerij gaat. De drukkosten en de verspreiding van NieuwSloten Nieuws worden gefinancierd door Huis van de wijk België.

Na het afscheid van Herman Geel als cartoonist in 2016 heeft in 2017 een nieuwe cartoonist/striptekenaar zich ook als vrijwilliger aangemeld. Zijn naam is Dave Lenz. Hij verzorgt niet alleen de unieke tekeningen op de voorpagina, maar ook het spreekwoord / uitdrukking / gezegde van de prijsvraag!

Andere bijdragen

De politie levert een redactionele bijdrage via de wijkagenten George Elsenberg (Nieuw Sloten Noord) en Tom Hoheker (Nieuw Sloten Zuid). Ook de wijkcoördinator van stadsdeel Nieuw-West voor De Aker, Sloten en Nieuw Sloten levert kopij.

Uw bijdrage?

Wilt u ook incidenteel of structureel een stukje schrijven? Bent u meer iemand die graag ideeën aanbrengt? Dan bent van harte uitgenodigd om te mailen naar de redactie: nsn@eigenwijks.nl

Bijdrage inleveren en verspreiding 2018

Bijdrage inleveren
Verspreiding op
1 5 oktober 26 oktober
2 30 november 21 december

 

De krant gemist?
U kunt eerdere uitgaven hier nalezen.
NieuwSloten Nieuws augustus 2018
NieuwSloten Nieuws juli 2018
NieuwSloten Nieuws april 2018
NieuwSloten Nieuws februari 2018

NieuwSloten Nieuws december 2017
NieuwSloten Nieuws oktober 2017
NieuwSloten Nieuws augustus 2017
NieuwSloten Nieuws juni 2017
Eerdere uitgaven