“Hallo, ik ben Annemiek Strating, manager in Geuzenveld. In deze buurt geef ik leiding aan alle Impulslocaties. Dus ook aan De Groeijungle.

Tot voor kort had iedere locatie bij Impuls een eigen leidinggevende. Dat werkte prima, maar het past niet meer zo goed bij onze nieuwe manier van werken.

We streven naar meer samenhang in de buurt. Ten eerste door meer gebruik te maken van ons brede aanbod van kinderopvang, voorscholen, projecten en Huizen van de Wijk. Ten tweede door vaker samen te werken met andere organisaties in de buurt. Aan mij de taak om van dit alles een compleet pakket te maken van maatschappelijke voorzieningen om te spelen, te leren en te groeien. Dichtbij thuis en samen met andere organisaties.

En De Groeijungle? Dat blijft gewoon dezelfde vertrouwde en veilige plek voor uw kind. Mij zult u hier niet iedere dag zien, maar wel de pedagogisch medewerkers. Bij hen kunt u met al uw vragen terecht. En anders bij Karin Brinkman. Als coach ondersteunt zij de pedagogisch medewerkers.

Kom eens langs voor een rondleiding of kennismaking. U bent van harte welkom.”

Annemiek Strating, manager Geuzenveld
06 513 168 95

Karin Brinkman, coach
020 613 29 36

kdv.groeijungle@impuls.nl