Het Landje is open voor alle kinderen, maar ook BSO’s en basisscholen zijn welkom. Op woensdag, zaterdag en in de schoolvakanties organiseren we altijd extra (sport-, spel- & kook) activiteiten.

Hutten bouwen

We hebben altijd hout en gereedschap om een eigen hut mee kunt bouwen. Wie bouwt de mooiste hut? Misschien win je wel een prijs.
Wanneer je regelmatig langskomt kan je een nummer krijgen en is de hut van jou! Informeer naar de mogelijkheden.

Pallets of planken over?

Laat het ons weten. We komen het graag ophalen zodat de kinderen kunnen blijven bouwen. Het is helemaal fijn als u het langs wilt brengen. Een afspraak is zo gemaakt.

Ponyclub

Bij ons wonen zes pony’s waar je op kunt leren rijden. De pony club is er voor kinderen vanaf 7 t/m 14 jaar. Bij heel slecht weer is er geen les. Je mag dan natuurlijk wel helpen met het verzorgen van de dieren. Pony rijden kan op:

  • dinsdag om 15.00 uur
  • woensdag om 13.00 uur
  • donderdag en vrijdag om 15.00 uur (donderdag geen beginners)
  • zaterdag om 10.30 uur
Kosten
  • Losse les € 4,-
  • Per maand onbeperkt lessen € 12,50 (met stadspas € 10,-)
  • Per kwartaal onbeperkt lessen € 32,50 (met stadspas € 27,50)
  • Per halfjaar onbeperkt lessen € 60,- (met stadspas € 50,-)

U betaalt de lessen in de eerste week van de nieuwe maand. Teruggave bij eerder stoppen is niet mogelijk. Uw kind mag meerdere dagen per week rijden.

In de schoolvakanties zijn de lessen vanaf 10.30 uur. Dan organiseren we ook extra activiteiten zoals (poets)wedstrijden en theorielessen.

Boten

Vlotje varen, kanoën, met de kabelbaan over het water, op Het Landje is van alles mogelijk. Heb je niet zo’n zin in veel actie? Leen dan een hengel en vang een vis! En er is altijd iemand in de buurt om je te helpen.

Knutselen & koken

We hebben een speciaal knutsellokaal om te kleien, glas verven, sieraden te maken, met hout te werken en nog veel meer. Maar we maken af en toe ook iets lekkers, zoals pannenkoeken, koekjes of popcorn. Er is altijd iemand in de buurt om te helpen. Het knutsellokaal is open op dinsdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur.

Vakantieactiviteiten

Elke schoolvakantie organiseren wij extra activiteiten. We maken het programma tijdig bekend. Er hangen posters op Het Landje en op facebook (@bouwspeelplaats) worden de extra activiteiten bekend gemaakt. Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen (06 462 326 15) of mailen (landje@impuls.nl).