Geef uw bedrijfsuitje een maatschappelijk tintje op Het Landje. Veel Amsterdamse kinderen zullen u dankbaar zijn. Zo wordt het voor jong en oud een onvergetelijke dag.

Een dag op Het Landje met alle collega’s is op zich al uniek. En als iedereen ook nog de handen uit de mouwen steekt, maakt u er helemaal iets bijzonders van.

Mogelijkheden

  • Hutten slopen, bootjes opknappen en snoeien zijn werkzaamheden waar we altijd wel hulp bij kunnen gebruiken.
  • De inrichting van onze prachtige blokhut zouden we ook wel willen. We zoeken daarvoor niet alleen een sponsor, maar ook twee of meer rechterhanden.
  • De aanplant en uitbreiding van de moestuin zou ook fantastisch zijn.

Het UWV, de ING, IBFD en het CDA gingen u voor

Heeft u belangstelling en wilt u in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een steentje bijdragen? Laat het ons weten!
020 – 618 36 04
landje@impuls.nl

Het is een investering, maar dan hebben we ook wat

Alle bedrijven die bij ons langs zijn geweest, staken niet alleen de handen uit de mouwen; ze namen gelukkig ook geld mee voor de noodzakelijke investeringen. Zo’n combinatie van doen & donatie is voor ons het mooiste geschenk. Groot of klein, wij zijn er altijd blij mee. En de kinderen al helemaal. Klus niet af in 1 dag? Geen probleem, dan vinden we vast wel iemand anders om het af te maken.

Nieuwe Pipowagens

Momenteel hebben we 2 prachtige pipowagens voor de kinderfeestjes. We zijn nog op zoek naar een grote wagen waarin meerdere kinderen hun feestje kunnen vieren. Help mee ze om te bouwen voor kinderfeestjes. Dan hebben we ook een mooie bron van inkomsten. En ouders een betaalbare plek voor spectaculaire verjaardagsfeestjes.

Rijk zijn we niet, maar spullen …

Wij zijn de trotse eigenaar van een Lamborghini. Deze oldtimer tractor staat graag droog. De overkapping is hard aan vervanging toe. Even een paar golfplaten en wat balken en hup daar staat het al.

Wat is een huis zonder … ?

Sinds 2018 hebben we een prachtig nieuw beheerdersgebouw eneen activiteitenruimte. Voor de inrichting van de ruimtes is minder geld beschikbaar.
Wij zoeken meubilair, keukenmateriaal, spelletjes voor de kinderen etc… Hoeft niet nieuw, maar wel bruikbaar te zijn.

Pony Plaza

De pony’s zijn er bijna zo lang als Het Landje bestaat; ruim 40 jaar. Ontelbaar veel kinderen hebben ze bereden en verzorgd. Op de nieuwe Pony Plaza staat momenteel een prachtige blokhut om de zadels en paardenspullen in op te bergen. Ook daar moet nog veel aan gebeuren om het bruikbaar te maken als een ontmoetingsruimte voor kinderen en ouders die regelmatig de pony’s komen verzorgen en berijden.