Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor bouwspeelplaats Het Landje. We hebben maar twee betaalde medewerkers, zodat we zoveel mogelijk kunnen besteden aan activiteiten voor kinderen. Daarom doen we een beroep op de vrijwillige inzet van buurtbewoners, ouders en de kinderen. Samen houden we Het Landje open.

We hebben gelukkig een vaste groep van 15 vrijwilligers die zich bezighouden met activiteiten voor de kinderen, onderhoud en schoonmaak van de gebouwen en het terrein en de verzorging van de dieren. Er zijn ook veel kinderen die extra aandacht geven aan de pony’s zoals de verzorging en het voeren. En we maken dankbaar gebruik van de eenmalige hulp van ouders en bezoekers wanneer het nodig is.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heeft u organisatorische talenten, creatieve ideeën of twee rechter handen? Laat het ons weten. Bij de vacatures staan een paar voorbeelden van mensen die we zoeken.

Iedere vrijwilliger die met kinderen werkt heeft een Verklaring Omtrent Gedrag nodig. Daarna wordt je ingeschreven in het personenregister kinderopvang. Vanaf dat moment wordt de vrijwilliger continu gescreend.

Impuls neemt de kosten voor haar rekening.