Werken bij Impuls Kinderopvang

Waarom zou je werken bij Impuls? Wij weten het wel! Als eerste investeren wij maar liefst €500.000,- per jaar in opleidingen. Ten tweede zijn we een kinderopvangorganisatie met een groot maatschappelijk hart. Met een rijke historie die teruggaat tot 1872, weten we waar we vandaan komen. Met een toekomstgerichte visie weten we waar we naartoe willen. En met circa 450 gedreven collega’s zetten we ons dagelijks in om meer te zijn dan alleen kinderopvang.

Wij geven kinderen een goede start en leggen de basis voor een kansrijke toekomst. We geven kinderen de ruimte zich te ontwikkelen, te groeien en leggen de basis voor een gezond leven in een kleurrijke, diverse omgeving. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Herken jij je in onze kerncompetenties professioneel, vitaal en betrokken? Dan nodigen we je graag uit de vacatures en informatie op deze pagina te bekijken.

Je kunt bij ons werken met zowel een mbo als een hbo-diploma. Of zelfs als je nog studeert. Heb je minimaal 50% van je totale studiepunten behaald of een overgangsbewijs naar het derde jaar, dan kun je bij ons op de bso werken. Heb je minimaal 75% van je totale studiepunten behaald of een overgangsbewijs naar het vierde jaar, dan kun je ook op het kinderdagverblijf werken.

Doe de diploma check

Hieronder vind je onze vacatures. Staat jouw droombaan er nog niet bij? Stuur ons een open sollicitatie en we gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Vacatures