Werken bij Impuls Kinderopvang

Waarom zou je werken bij Impuls? Wij weten het wel!

Wij zijn marktleider in Amsterdam in Voor- vroegschoolse educatie en hebben prachtige kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties waar ‘onze’ kinderen zitten te springen om jou.

Wij zijn de kinderopvangorganisatie met een groot maatschappelijk hart. Ons hart is groter, dieper, breder en warmer en wij zijn er voor ieder kind in Amsterdam. Dat merk je. Op onze grote en kleine locaties en vaak om de hoek bereiken wij de mooiste en leukste kinderen die ons het hardst nodig hebben. Daarom maken wij het verschil in Amsterdam en zijn wij bijzonder.

Met een rijke historie die teruggaat tot 1750, weten we waar we vandaan komen en hebben we bovendien een hoog kwalitatief pedagogisch beleid. Die passen we toe in al onze opvangsoorten.

Met maar liefst zo’n 450 professionele collega’s zetten we ons dagelijks in om meer te zijn dan alleen kinderopvang. En omdat je samen meer bereikt werken we veel samen met externe partners.

Ook jij kunt bij ons alle kanten op. Wij passen ons aan jou aan. Of het nu gaat om hoeveel uur je wilt werken, waar je wilt werken, op wat voor soort contract. Wij hebben altijd de baan die bij jou past. Meer informatie over onze flexpool vind je hieronder.

We nodigen je graag uit de vacatures en informatie onderaan deze pagina te bekijken. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Kijk dan op deze pagina

 

Doe de diploma check

Hieronder vind je onze vacatures. Staat jouw droombaan er nog niet bij? Stuur ons een open sollicitatie of mail naar vacatures@impuls.nl en wij bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Vacatures