Jij werkt graag flexibel

Als pedagogisch medewerker Flexpool val je in op de momenten dat er op een locatie (extra) collega’s nodig zijn, door bijvoorbeeld verlof, vakantie of ziekte. Je werkt op meerdere (vaste) locaties in een wijk van jouw voorkeur en wanneer het jou uitkomt.

Zo kun je werk combineren met school, thuissituatie, een andere baan of simpelweg meer werkervaring opdoen, doordat je op verschillende locaties komt. De ene dag werk je op een kinderdagverblijf en de andere dag op een van onze voorscholen. Door deze bijzondere combinatie leer je meer over je vak, onze kinderen en verschillende collega’s. Afhankelijk van jouw wensen ontvang je van ons een 0-urencontract, min-max contract of vast contract! 

 

Ultieme flexibiliteit met zekerheid

Alle voordelen van een ZZP’er maar met meer zekerheid.
Je kunt bij ons een keer ziek zijn (of zelfs arbeidsongeschikt raken) en dan betalen we toch je salaris door. Ook bouwen wij samen met jou een pensioen op voor later. Je hebt recht op vakantie en een eindejaarsuitkering van 3%. We betalen je een tegemoetkoming in je aanvullende zorgverzekering. En je hebt geen administratie meer. Bovendien betalen wij je opleidingskosten en profiteer je van alle voordelen van een vaste medewerker. Wat wil je nog meer.

Ook handig om te weten. Je kunt bij ons werken met zowel een mbo als een hbo-diploma. Of zelfs als je nog studeert. Heb je minimaal 50% van je totale studiepunten behaald of een overgangsbewijs naar het derde jaar, dan kun je bij ons op de bso werken. Heb je minimaal 75% van je totale studiepunten behaald of een overgangsbewijs naar het vierde jaar, dan kun je ook op het kinderdagverblijf werken.