Met Impuls kun je alle kanten op

Met een rijke historie die teruggaat tot 1750, weten we waar we vandaan komen en waarvoor we staan. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met circa 450 medewerkers en meer dan 60 locaties kinderdagverblijven, voorscholen en buitenschoolse opvang in Amsterdam West, Nieuw West en Noord.

Samen met ouders, onderwijs, organisaties in de buurt, collega’s en jij. Trekken we zij aan zij op. Allemaal om het kind de juiste Impuls te geven voor de toekomst. Welke functie of rol je dan ook vervult als Impuls medewerker ben je een expert en voorbeeld voor alle collega’s.

Samen dragen we bij aan een ontdekkingstocht van een nieuwe generatie. Die groeit, wijzer en sterker met ruimte voor diversiteit, hechte relaties en hoge ambities.

Missie van Impuls: Ieder kind een positieve impuls geven voor een positieve ontwikkeling.

Net zoals alle kinderen verdien ook jij onze aandacht. Net als bij kinderen, sta je in jouw ontwikkeling niet alleen. Met een coach op de werkvloer, opleidingen, trainingen en workshops, geven we je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen in je vak. En ondersteunen wij je in jouw welzijn, vitaliteit, (persoonlijke)ontwikkeling en meer!

Kom je bij ons werken? Hieronder vind je onze vacatures. Staat jouw droombaan er nog niet bij of ben je benieuwd of je in de kinderopvang kan komen werken? Stuur dan een mail naar werkenbij@impuls.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Impuls als werkgever

Uitgelichte vacatures

Impuls Kinderopvang Voorschool
VVE en BSO Pedagogisch medewerker Groeiplaneet 10 uur Nieuw- Sloten ma t/m wo Amsterdam ✔️ € 2.188 - € 3.293 | ✔️(S)PW 3-4 | ✔️ VOG
pedagogisch medewerker met twee kinderen op de BSO van Impuls Kinderopvang
Pedagogisch medewerker BSO Toekomst/Wereld 0-32 uur Amsterdam 4 Amsterdam ✔️€ 2.188 - € 3.293 | ✔️(S)PW 3-4 | ✔️VOG
BSO Amsterdam
Pedagogisch medewerker BSO Groeijungle 20 uur Geuzenveld ma/di/do ✔️€ 2.188 - € 2.979 | ✔️(S)PW 3-4 | ✔️ VOG

Werken in de Flexpool

Beslis zelf wanneer en hoeveel uur je wil werken en kies je eigen diensten via ons planningsysteem. Jij werkt flexibel op de groep waar een vaste collega op vakantie of afwezig is. Fijn dat je zo flexibel bent én voor jou enorm afwisselend en leerzaam met alle voordelen van een vaste medewerker; zo bieden we je volop opleidingsmogelijkheden en profiteer je van dezelfde arbeidsvoorwaarden.

Ontdek of Flexen iets voor jou is

Klaar voor een carrièreswitch?

Heb je nog geen kwalificerend diploma voor de kinderopvang en wil je wel heel graag werken in de kinderopvang? In februari 2023 start Impuls met de verkorte opleiding van 3 maanden via Kans Kwadraat (erkende opleider).

Na 3 maanden kun je gekwalificeerd aan de slag en zorgen we samen dat je een functie vindt die bij jouw voorkeuren past. Wij betalen de opleiding en je ontvangt direct vanaf dag 1 salaris!

Ontdek meer

Stage en werkend leren

Geef je carrière een Impuls!

Studeren en tegelijkertijd ervaring opdoen? Als bekende praktijkopleider stimuleren en ondersteunen we dat natuurlijk. Bij Impuls krijg je de tijd en ruimte om je verder te ontwikkelen in je toekomstige vak. Elke stagiair wordt begeleid door een Praktijkopleider en een Werkbegeleider. Zowel voor BOL als BBL trajecten kun je bij ons terecht.

Lees meer

 

Er is meer…

Diploma check

Wil jij weten of je diploma kwalificeert is voor de functie van pedagogisch medewerker? Doe dan de diplomacheck. Want wist je dat je met meer dan 100 diploma’s aan de slag kunt op een buitenschoolse opvang en maar liefst 67 voor de kinderdagopvang of peuteropvang?

Doe de diploma check
Vrijwilliger in de kinderopvang

Kinderen weten iedere dag weer een glimlach op ons gezicht te toveren door hun onbevangenheid en spontaniteit. Krijg jij ook geen genoeg van kinderen, ben je behulpzaam en sociaal? Dan is vrijwilliger in de kinderopvang misschien wel iets voor jou.

Lees meer
Open sollicitatie

Weet je niet precies welke functie bij je past? Dan nodigen we je graag uit om een open sollicitatie te sturen. Vertel ons wie je bent en welke diploma’s je hebt dan kijken we samen naar welke rol bij jouw opleiding, ervaring en wensen past. 

 

Solliciteer direct
Solliciteer direct