Kom ook werken bij Impuls!

Gelijke ontwikkelkansen voor ieder kind. Dát is waar wij voor staan. Samen met Akros ondersteunen we kinderen en ouders in een positieve ontwikkeling. Met zo’n 700 bevlogen professionals op meer dan 80 locaties bieden wij dagelijks opvang en zorg aan ruim 4.000 kinderen en hun gezinnen in west Amsterdam.

Maar dit doen we niet alleen. We werken juist veel samen met ouders, onderwijs, gemeente, en natuurlijk onze collega’s. Welke functie of rol je ook als onze collega vervult, jouw kennis en expertise maakt het verschil. En daar zijn we trots op!

Kom je bij ons werken? Hieronder vind je onze vacatures.

Impuls als werkgever

Uitgelichte vacatures

Flexmedewerker Amsterdam west 0-32 uur MBO ma t/m vrij ✔️ € 2.539 - € 3.489 |✔️ MBO | ✔️ VOG
pedagogisch medewerker zit een een kring met peuters en wijst naar een afbeelding
HBO pedagogisch medewerker VVE Globe 20 uur HBO ma t/m do Amsterdam € 2.874 - € 4.420 |✔️ HBO | ✔️ VOG
Bijbaan BSO medewerker 0-32 uur MBO denkniveau Flexibel ✔️ € 2.539 - € 3.489 |✔️ MBO-HBO | ✔️ VOG

Werken in de Flexpool

Jij beslist zelf waar en wanneer je wilt werken. Via ons planningssysteem geef je gemakkelijk je beschikbaarheid door en zie je direct welke diensten er open staan. Fijn voor ons dat je zo flexibel bent én fijn voor jou dat je naast de flexibiliteit ook profiteert van de voordelen van een vaste medewerker; zo bieden we je volop opleidingsmogelijkheden en heb je dezelfde arbeidsvoorwaarden.

Ontdek of Flexen iets voor jou is

BBL traject: Werken en leren

Wil je aan de slag als pedagogisch medewerker, maar heb je nog niet het juiste diploma? Dat kan met ons BBL traject! Binnen 2 jaar kun jij je talent inzetten als pedagogisch medewerker. Wij betalen je opleiding en je ontvangt vanaf dag 1 salaris!

Ontdek meer

Zij-instroom: EVC-traject

Heb jij wel al ervaring maar nog geen certificaat? Volg dan het EVC traject! Dit traject is voor jou als je al ervaring hebt opgedaan in het werken met kinderen, bijvoorbeeld als gastouder of kraamverzorgende. Na 3 tot 6 maanden kun je al gekwalificeerd bij ons aan de slag op de babygroep of BSO. Wij betalen de kosten en je ontvangt vanaf dag 1 salaris!

Ontdek meer

Zij-instroom: A2-B2 traject

Heb je nog geen kwalificerend diploma voor de kinderopvang, maar wil je wel graag in de kinderopvang werken? Maak de carrièreswitch bij Impuls! Deze opleiding is voor jou als je een (verouderd) mbo of hbo diploma hebt voor het werken in de kinderopvang, ouderenzorg, de zorg voor mensen met een beperking, het onderwijs of in de cultuur. Binnen 3 maanden kun je al gekwalificeerd bij ons aan de slag door het behalen van een aanvullend bewijs. Wij betalen de kosten en je ontvangt vanaf dag 1 salaris!

Ontdek meer

Stage

Studeren en tegelijkertijd ervaring opdoen in de praktijk? Goed idee! Bij Impuls geven we je alle tijd en ruimte die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen in je toekomstige vak. Zo wordt iedere stagiair begeleid door een praktijkopleider en werkbegeleider.

Lees meer

Maak kennis met onze collega’s

Onze collega’s zetten zich elke dag met hart en ziel in voor kinderen op onze kinderdagverblijven, voorscholen en buitenschoolse opvang locaties. Ons doel? Gelijke ontwikkelkansen voor ieder kind. Dit doen we samen in een omgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Onze collega’s vertellen je graag meer!

Lees verhalen van collega’s

Er is meer…

Diploma check

Wist je dat je met meer dan 100 verschillende diploma’s aan de slag kunt op een BSO en met 67 kan werken op een kinderdagverblijf of voorschool? Er is meer mogelijk dan je denkt! Check je diploma via onderstaande link.

Doe de diploma check
Vrijwilliger in de kinderopvang

Kinderen weten iedere dag weer een glimlach op ons gezicht te toveren door hun onbevangenheid en spontaniteit. Krijg jij ook geen genoeg van kinderen, ben je behulpzaam en sociaal? Dan is vrijwilliger in de kinderopvang iets voor jou.

Lees meer
Open sollicitatie

Weet je niet precies welke functie bij je past? Dan nodigen we je graag uit om een open sollicitatie te sturen. Vertel ons wie je bent en welke diploma’s je hebt dan kijken we samen naar welke rol bij jouw opleiding, ervaring en wensen past. 

 

Solliciteer direct
Solliciteer direct