Kinderdagverblijf Amsterdam West

Het kinderdagverblijf van Impuls

Je kind voor het eerst naar het kinderdagverblijf brengen is een grote stap. Dat begrijpen we goed. Daarom creëren we een fijne en vertrouwde omgeving waarin jouw kind de beste zorg en aandacht krijgt van betrokken medewerkers. In een warme omgeving, verzorgd met liefde, en alle ruimte voor jouw kind om groot te worden.

Bij het kinderdagverblijf zijn kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom. Hier kan jouw kind veilig en vertrouwd de wereld ontdekken. Met een vast dagritme, gezonde voeding en natuurlijk veel spelen met leeftijdsgenootjes, leggen we de basis voor een goede start. Op onze kinderdagverblijven in Amsterdam West is er dan ook alle ruimte om te spelen, leren en groeien. Je kind zet hier de eerste stapjes naar zelfstandigheid, maakt de eerste vrienden en gaat op avontuur met uitdagende activiteiten de de nieuwsgierigheid prikkelen!

Babyopvang en peuteropvang

Op het kinderdagverblijf volgen we een vast dagritme met ontwikkelingsgerichte activiteiten, zowel binnen als buiten. Dat is fijn en vertrouwd. Hierdoor heeft je kind overzicht en weet je kind wat er gaat komen. Dit geeft zelfvertrouwen en rust. Want wanneer de dagelijkse handelingen vertrouwd zijn, kan je kind zich fijn ontwikkelen. Bij baby’s volgen we het ritme van thuis.

Lees meer over een dag op het kinderdagverblijf

Ook houden we je via de OuderApp op de hoogte van de belevenissen van je kind op de opvang.

Lees meer over de OuderApp

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Naast een fijne opvangplek bieden we ook Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) voor peuters. Dit is een leerprogramma voor kinderen van 2 tot 4 jaar waarbij we helemaal aansluiten bij de leeftijd en interesses van jouw kind. Aan de hand van leuke thema’s stimuleren we de ontwikkeling van taal, spel en beweging. Wat je kind hier leert, wordt later herkend op de basisschool. Een fijne voorbereiding op het basisonderwijs!

Lees meer over Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Een kinderdagverblijf kiezen

Het allerbelangrijkste is dat jij straks met een gerust gevoel je kind naar de opvang brengt. Je bent daarom van harte welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties die jou het meeste aanspreekt.

Vind jouw locatie! Vraag een rondleiding aan Direct inschrijven Direct inschrijven