Kinderdagverblijf Amsterdam West

Kinderopvang voor 0 – 4 jaar

Als ouder komt er veel op je af. Misschien heb je al besloten of je gebruik wilt maken van kinderopvang. We begrijpen dat er veel geregeld moet worden. Daarom helpen wij je graag.

Het kinderdagverblijf van Impuls

Bij het kinderdagverblijf zijn kinderen van 0 – 4 jaar van harte welkom, zodat ouders zorgeloos kunnen werken. Bij Impuls Kinderopvang worden kinderen met liefde verzorgd en gestimuleerd in hun ontwikkeling. Met een vast dagritme, gezonde voeding en natuurlijk veel spelen leggen we de basis voor een goede start en een gezond leven. Op onze kinderdagverblijven in Amsterdam West is er dan ook alle ruimte om te spelen, leren en groeien in een liefdevolle en veilige omgeving. Je kind zet hier de eerste stapjes naar zelfstandigheid, leert vriendschappen sluiten en gaat op avontuur met uitdagende activiteiten die de nieuwsgierigheid prikkelen.

Crèche / babyopvang

Op het kinderdagverblijf volgen we een vast dagritme met ontwikkelingsgerichte activiteiten, zowel binnen als buiten. Dat is fijn en vertrouwd. Zo weet jouw baby, dreumes of peuter precies hoe een ochtend of middag verloopt. Op de crèche / babyopvang volgen we het ritme van thuis. Nieuwsgierig naar hoe dit eruit ziet in de praktijk? Lees meer over hoe een dag eruit ziet op het kinderdagverblijf.

Peuteropvang / peuterspeelzaal

Naast een fijne opvangplek bieden we ook Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) op de peuteropvang / peuterspeelzaal. Dit is een educatief programma voor kinderen van 2 – 4 jaar waarbij we helemaal aansluiten bij de leeftijd en interesses van jouw kind. Aan de hand van leuke thema’s stimuleren we de ontwikkeling van taal, spel en beweging. Wat je kind hier leert, wordt later herkend op de basisschool. Een fijne voorbereiding op het basisonderwijs!

Kinderopvang regelen

Voor het regelen van kinderopvang staat geen exact moment. Het is wel van belang om alvast een goed beeld te krijgen waar je kind geplaatst kan worden. Neem ook de tijd om te onderzoeken welke vorm van kinderopvang jou het meeste aanspreekt.

Kosten kinderopvang

Voor kinderopvang ontvang je een toeslag van de Belastingdienst. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Je kunt alvast met onze rekentool je netto maandelijkse kosten berekenen. Daarnaast is deze pagina aangevuld met informatie over de kinderopvangtoeslag.

Welk kinderdagverblijf past bij jou?

Het allerbelangrijkste is dat jij straks met een gerust gevoel je kind naar de opvang brengt. Wij adviseren je een afspraak te maken bij de kinderopvanglocatie die je het meeste aanspreekt en stel vooral veel vragen. Je keuze voor het kinderdagverblijf is vaak voor langere tijd. Het is daarom waardevol om hier tijd voor te nemen. Benieuwd naar een kinderopvanglocatie bij jou in de buurt? Bekijk ons locatieoverzicht.

Maak kennis met Impuls Kinderopvang en plan een rondleiding

De keuze voor een kinderdagverblijf moet jou een goed gevoel geven. Het beeld na die eerste indruk wordt pas compleet als je een locatie bezoekt en de medewerkers spreekt. Wij begrijpen dat en nodigen je daarom uit een afspraak te maken voor een rondleiding. Voor jou is dit het moment om kinderopvang in de praktijk mee te maken.

Tip: Maak voorafgaand aan je bezoek een lijst met vragen. Zo weet je zeker dat we al jouw vragen beantwoorden.

Vind jouw locatie! Vraag een rondleiding aan Direct inschrijven Direct inschrijven