Buitenschoolse opvang (BSO) Amsterdam West

De buitenschoolse opvang van Impuls

De BSO van Impuls is dé plek waar kinderen van 4 tot 13 jaar na schooltijd en in schoolvakanties de leukste avonturen beleven. De opvang sluit aan op de schooltijd en de schoolvakanties. De samenwerking met de basisschool zorgt voor een fijne overgang van school naar de opvang.

Spelen, ontspannen en ontdekken staan centraal op de BSO. Onze pedagogisch medewerkers helpen jouw kind nieuwe vaardigheden te leren, interesses te ontdekken en talenten te ontwikkelen. Dit doet we door iedere middag en in de schoolvakanties verschillende activiteiten aan te bieden en uitstapjes te maken.

Naschoolse opvang en vakantieopvang

De ene keer gaan we in de omgeving op pad, de andere keer gaan we verder met een knutselproject of maken we bijvoorbeeld een gezond recept. De activiteiten zijn helemaal afgestemd op de leeftijd en wensen van jouw kind. Zin om te sporten of te ravotten? Schilderen of dansen? Of toch liever zelf een boekje lezen? Prima! De BSO is tenslotte vrije tijd na school.

Hoe ziet een dag eruit op de BSO?

Wij volgen een vast dagritme. Dat is fijn en vertrouwd. Hierdoor heeft je kind overzicht en weet je kind wat er gaat komen. Dit geeft zelfvertrouwen en rust. Want wanneer de dagelijkse handelingen vertrouwd zijn, kan je kind zich fijn ontwikkelen. Nieuwsgierig naar hoe dit eruit ziet in de praktijk? Lees meer over hoe een dag eruit ziet op de BSO. 

Lees meer over een dag op de BSO

Via de OuderApp houden we je regelmatig op de hoogte van de belevenissen van je kind op de BSO.

Lees meer over de OuderApp

Samen spelen, leren en groeien

De eerste hechte vriendschappen ontstaan op de BSO. Je kind leert zichzelf ontdekken en ontwikkelt een eigen identiteit. In deze periode is het van belang dat je kind zich goed voelt bij ons. Het gevoel van veiligheid, erbij horen en mogen zijn wie je bent. Dat is de basis voor verdere groei en ontwikkeling. De BSO is dan ook de plek waar je kind helemaal zichzelf kan zijn en zich thuis voelt.

BSO HIGH5

Op de BSO begroeten we elkaar met een HIGH5.

HIGH5 staat voor:

  • Hier ben ik de baas: kinderen denken actief mee.
  • Ik voel mij thuis: een veilige en gezellige sfeer staan voorop.
  • Gewoon even gek doen: bij ons is geen dag gek genoeg!
  • Hulp vragen: we helpen en leren van elkaar.
  • 5: vijf thema’s per jaar, gevuld met activiteiten.

Lees meer over BSO HIGH5

Een BSO kiezen

Het allerbelangrijkste is dat jij straks met een gerust gevoel je kind naar de BSO brengt. Je bent daarom van harte welkom om een kijkje te nemen op een van onze locaties die jou het meeste aanspreekt.

Vind jouw locatie! Vraag een rondleiding aan Direct inschrijven Direct inschrijven