Buitenschoolse opvang (BSO) Amsterdam West

Leuke, uitdagende activiteiten na schooltijd en in vakanties

Vanaf het moment dat je kind 4 jaar is, breekt een nieuwe tijd aan. Met de stap naar de basisschool wordt de wereld van je kind ineens veel groter. Een nieuwe omgeving, klasgenootjes en de kennismaking met de buitenschoolse opvang. Je kind leert in deze periode nieuwe mensen kennen en begint met het leren op school. Na schooltijd mag jouw kind op avontuur. Met leuke, uitdagende activiteiten sluiten we de dag af.

Vanaf 4 tot 13 jaar kan je kind bij ons terecht voor naschoolse opvang en vakantieopvang. De opvang sluit aan op de schooltijden en schoolvakanties. De samenwerking met de basisschool zorgt voor een fijne overgang van school naar de opvang. En met verschillende locaties in Amsterdam West zijn we altijd dichtbij school en thuis!

Naschoolse opvang en vakantieopvang

Spelen, ontspannen en ontdekken staan centraal op de BSO. Onze pedagogisch medewerkers helpen jouw kind nieuwe vaardigheden te leren, interesses te ontdekken en talenten te ontwikkelen. Dit doen we door iedere middag en in de schoolvakanties verschillende activiteiten aan te bieden en uitstapjes te maken. De ene keer gaan we in de omgeving op pad, de andere keer gaan we verder met een kunstproject of maken we bijvoorbeeld een gezond recept. De activiteiten zijn helemaal afgestemd op de leeftijd en wensen van jouw kind. Zin om te sporten of te ravotten? Schilderen of dansen? Of toch liever zelf een boekje lezen? Prima! BSO is tenslotte vrije tijd na school.

Samen spelen, leren en groeien

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en leergierig. De rol van de pedagogisch medewerker is om kinderen te begeleiden. Door kinderen interessante activiteiten en materialen te geven, moedigen zij hen aan om iets nieuws te ontdekken. Daarbij kijken we goed naar wat past bij jouw kind. In de laatste jaren van de basisschool zie je namelijk een grote verandering. Daarbij word je kind zelfstandiger, zelfverzekerder en zelfredzamer.

Bij de BSO van Impuls hoort elk kind erbij

De eerste hechte vriendschapen ontstaan op de buitenschoolse opvang. Je kind leert zichzelf ontdekken en ontwikkelt een eigen identiteit. In deze periode is het van belang dat je kind zich goed voelt bij ons. Het gevoel van veiligheid in de groep, erbij horen en mogen zijn wie je bent. Dit is de basis voor verdere groei en ontwikkeling. De BSO is dan ook de plek waar je kind helemaal zichzelf kan zijn en zich thuis voelt.

Op de BSO van Impuls begroeten we elkaar met een HIGH5. Dit staat voor:

Hier ben ik de baas: kinderen denken actief mee.

Ik voel mij thuis: een veilige gezellige sfeer staat voorop.

Gewoon ff gek doen: bij ons is geen dag gek genoeg!

Hulp vragen: we helpen en leren van elkaar.

5 thema’s per jaar: 5 thema’s per jaar gevuld met activiteiten.

Ontdek de BSO HIGH5

Bij je keuze voor de BSO van Impuls kun je ervan uitgaan dat:

  • je kind plezier beleeft na school en in de vakanties;
  • we altijd leuke, uitdagende activiteiten bieden;
  • het gevoel van veiligheid en welbevinden van je kind bij ons centraal staat;
  • je bij Impuls in een ontspannen sfeer kunt spelen, verkennen en ontdekken;
  • er altijd een deskundige pedagogische medewerker op de groep staat om je kind te begeleiden;
  • we aandacht hebben voor en samenwerken met jou.
Vind jouw locatie! Vraag een rondleiding aan Direct inschrijven Direct inschrijven