De OuderApp

Contactmoment wanneer het jou uitkomt

Ons ouderportaal en OuderApp gaan verder dan enkel foto’s van je kind of een digitaal schrift. Je kunt de app gebruiken om een nieuwsbrief of een mededeling te lezen. Je bent in een handomdraai op de hoogte. Ben je tijdens er niet aan toegekomen je vraag te stellen? Via de app kun je dat gemakkelijk thuis doen. De OuderApp geeft je een extra contactmoment, zodat je ook buiten de openingstijden van de locatie jouw vraag kunt stellen. Dat doe je door een bericht te sturen naar de locatie op het moment dat jou het beste uitkomt.

Met de invoering van de OuderApp hebben we gekozen voor een systeem dat niet alleen erg handig is, maar ook veilig. We houden rekening met jouw privacy. De foto’s staan daarom alleen op de app en nergens anders (tenzij je eerder toestemming hebt gegeven voor gebruik van foto’s op andere materialen van Impuls).

De OuderApp gebruiken

Download de OuderApp via Google Play of de App Store. Via de inlog gegevens die je van ons ontvangt, kun je jouw account gebruiken. De OuderApp is ook bereikbaar via impuls.ouderportaal.nl