Samenwerken met externe partners

Kennis en kwaliteit gaan hand in hand

Samen bereik je meer. Dat leren we kinderen, maar dat geldt ook voor onszelf. Daarom zoeken actief de samenwerking met externe partners op. Dat geeft nieuwe inzichten. Die kennis zetten we in om doorlopend aan onze kwaliteit te werken. Zo gaan kennis en kwaliteit hand in hand.

Samenwerking met onderwijs

Wij werken nauw samen met het onderwijs. Zo zorgen we ervoor dat kinderen die bij ons op het kinderdagverblijf of de voorschool zitten, straks een soepele overgang naar school ervaren. Ook de ontwikkelprogramma’s waarmee we werken, worden voortgezet op de basisschool. Kortom; we zorgen voor een ‘doorgaande leerlijn.’ Wij werken met de volgende onderwijskoepels samen: AMOS, ASKO,STWT, SNIS, Stichting Cosmicus, ABSA, SIOZ, INNOORD, El Amal, KBA, AWBR en SKOC.

Samenwerking met ROC

In onze samenwerking met het ROC, zorgen we ervoor dat een student meteen aan de slag kan. Dit doen we door  opleiding en praktijk zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Dat heeft kwaliteitsvoordelen voor zowel student, het ROC als voor Impuls.

Samenwerking met Lectoraat van het jonge kind (opleiding iPabo)

Samen doen we onderzoek vanuit de praktijk. Zo krijgen we meer inzicht over ons spelprogramma en hoe we dit het beste kunnen aanbieden. Door meer te halen uit het spel, kan jouw kind zich breder ontwikkelen. Deze kennis heeft ook een groot voordeel voor onze medewerkers. Zij groeien in hun vakgebied en worden zo de beste specialisten!

Samenwerking met Sezo 

Onze medewerkers van de klantenservice zijn met regelmaat te vinden bij de spelotheken van Sezo. Zo kunnen wij (aanstaande) klanten zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij vragen.

Samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Samen doen we onderzoek naar het eet- en beweegpatroon van kinderen. We bekijken hoe we van invloed kunnen zijn op gezond gewicht, goede voeding en voldoende beweging. De uitkomsten nemen wij mee in ons werk. Zo bieden we kinderen het beste eet- en beweegpatroon tijdens de opvang! Het voedingsbeleid op al onze locaties is gebaseerd op de Schijf van vijf.