Waarom zou je werken bij Impuls? Wij weten het wel!

Bij Impuls vinden we dat alle kinderen gelijke rechten hebben op een kansrijke toekomst in een diverse samenleving. Samen met maar liefst zo’n 450 professionele collega’s zetten wij ons hier met hart en ziel voor in. Dit doen we op meer dan 60 BSO, KDV en VVE locaties in Amsterdam Nieuw-West, West en Noord. En hoewel we groot zijn, is de afstand klein. Korte lijntjes dus en een informele organisatie.

Wij houden van ons werk. Het is fijn om kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Werken met jonge kinderen brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee, daarom investeren we continu in de verdere ontwikkeling van onze medewerkers. De ontwikkelingen in de kinderopvang staan nooit stil.

Ook jij kunt bij ons alle kanten op. We hebben vacatures op de kinderopvang, voorschool, buitenschoolse opvang of het servicebureau. Of je jezelf wilt inzetten als vrijwilliger, student bent of solliciteert naar pedagogisch medewerker, locatie manager of graag wilt weten of je er een baan voor jou is, je mag altijd contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

baby zit op schoot van een pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf van Impuls

Kernwaarden

Professioneel

Iedere Impuls medewerker blijf zich ontwikkelen en heeft voldoende kennis van haar/zijn vakgebied.

Betrokken

Als Impuls medewerker ben je (maatschappelijk) betrokken en omarm je verschillende culturen.

Vitaal

Als Impuls medewerker voel je je verantwoordelijk. Je staat er nooit alleen voor, dit doen we samen.

Wat wij jou bieden

Werkgeluk & vitaliteit

Bij Impuls besteden we veel aandacht aan jouw werkgeluk & vitaliteit. Zo creëren we een goede en prettige werkplek met professionele, vitale, gelukkige en betrokken medewerkers.

Hoe doen we dat? Jij krijgt toegang tot GoodHabitz een platform met verschillende trajecten voor persoonlijke ontwikkeling en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Jaarlijks ontvang je een vitaliteitsbudget en kan je een gedeelte van je sportabonnement of bijvoorbeeld sportschoenen declareren.

Ruimte voor ontwikkeling

Kwaliteit in kinderopvang begint met deskundige medewerkers. Daarom investeren we in jouw opleiding, want met de juiste achtergrond kun je kennis beter overbrengen. Hoe deskundiger je wordt, des te groter wordt de voldoening van je werk. De taaltoets ligt aan de start van je werk bij Impuls. Heb je deze nog niet afgelegd? Dan bieden we je deze kosteloos aan.

Om je verder te ontwikkelen bieden we verschillende (interne) opleidingsmogelijkheden. Nog meer goed nieuws: wij betalen al deze opleidingen. Het kost jou niets!

medewerker wijst naar scherm en overlegt met collega's

Arbeidsvoorwaarden

Naast een prima salaris kun je bouwen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een fijne werkomgeving, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, eindejaarsuitkering van 3%, vakantietoeslag, tegemoetkoming in je aanvullende zorgverzekering, voorrang en personeelskorting tot KOT tarief als je kind bij ons naar de opvang gaat, vitaliteitsbudget, bijdrage voor inrichting thuiswerken, daarnaast bieden we de zekerheid van een vast- of flexcontract. Afhankelijk van jouw situatie en wensen.

twee medewerkers geven elkaar een high five achter het bureau

Doe de diploma check en kom bij ons aan de slag!

Wil jij weten of je diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Vul de diplomanaam in en je weet het meteen. Doe de diploma check!