Jij wilt het verschil maken en samen maken we dit mogelijk

Wij gaan voor kansengelijkheid in West Amsterdam en dragen daar actief aan bij. Dit doen we door ons bereik naar ouders (en kinderen) die een Impuls het hardst nodig hebben uit te breiden. Door ook deze kinderen een Impuls in hun ontwikkeling te geven, dragen we doelgericht bij aan kansengelijkheid. Samen maken we de wereld!

Bij Impuls zijn er diverse mogelijkheden voor jou. Of je nu interesse hebt in een functie binnen het kinderdagverblijf, de voorschool, de buitenschoolse opvang, of op het servicebureau, voel je vrij om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

baby zit op schoot van een pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf van Impuls

Kernwaarden

Professioneel

Iedere Impuls medewerker blijf zich ontwikkelen en heeft voldoende kennis van haar/zijn vakgebied.

Betrokken

Als Impuls medewerker ben je (maatschappelijk) betrokken en omarm je verschillende culturen.

Vitaal

Als Impuls medewerker voel je je verantwoordelijk. Je staat er nooit alleen voor, dit doen we samen.

Wat wij jou bieden

Werkgeluk & vitaliteit

Bij Impuls besteden we veel aandacht aan jouw werkgeluk & vitaliteit. Zo creëren we een goede en prettige werkplek met professionele, vitale, gelukkige en betrokken medewerkers.

Hoe doen we dat? Jij krijgt toegang tot GoodHabitz een platform met verschillende trajecten voor persoonlijke ontwikkeling en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Jaarlijks ontvang je een vitaliteitsbudget en kan je een gedeelte van je sportabonnement of bijvoorbeeld sportschoenen declareren.

Ruimte voor ontwikkeling

Kwaliteit in kinderopvang begint met deskundige medewerkers. Daarom investeren we in jouw opleiding, want met de juiste achtergrond kun je kennis beter overbrengen. Hoe deskundiger je wordt, des te groter wordt de voldoening van je werk. De taaltoets ligt aan de start van je werk bij Impuls. Heb je deze nog niet afgelegd? Dan bieden we je deze kosteloos aan.

Om je verder te ontwikkelen bieden we verschillende (interne) opleidingsmogelijkheden. Nog meer goed nieuws: wij betalen al deze opleidingen. Het kost jou niets!

medewerker wijst naar scherm en overlegt met collega's

Arbeidsvoorwaarden

Naast een prima salaris kun je bouwen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een fijne werkomgeving, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, eindejaarsuitkering van 3%, vakantietoeslag, tegemoetkoming in je aanvullende zorgverzekering, voorrang en personeelskorting tot KOT tarief als je kind bij ons naar de opvang gaat, vitaliteitsbudget, bijdrage voor inrichting thuiswerken, daarnaast bieden we de zekerheid van een vast- of flexcontract. Afhankelijk van jouw situatie en wensen.

twee medewerkers geven elkaar een high five achter het bureau

Doe de diploma check en kom bij ons aan de slag!

Wil jij weten of je diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Vul de diplomanaam in en je weet het meteen. Doe de diploma check!